Follow
Kamontip Kanpairo
Kamontip Kanpairo
อาจารย์หลักสูตรวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
Verified email at yru.ac.th - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
The compositions and properties of spray dried tuna flavor powder produced from tuna precooking juice.
K Kanpairo, W Usawakesmanee, P Sirivongpaisal, S Siripongvutikorn
International Food Research Journal 19 (3), 2012
402012
Physical chemical and sensory properties of low sugar gummy
P Pattarathitiwat
Progress in Applied Science and Technology 10 (1), 287-291, 2020
42020
Effect of different sweeteners on the quality of Torch Ginger (Etlingeraelatior (Jack) RM Smith) gummy jelly
K Kanpairo
Burapha Science Journal, 944-958, 2018
32018
The Effect of Maltodextrin on Qualities of Instant Che-Mei Tea Powder
K Kanpairo
Burapha Science Journal, 1067-1082, 2020
12020
Formulation of Pud Prik Flavoured Sauce for Instant Betong Noodle
W Muninnopamas, K Kanpairo, S Srisuk, J Muninnopamas, ...
ASEAN Journal of Scientific and Technological Reports 21 (3), 17-25, 2018
12018
Effect of Packaging Formats on the Quality of the Seasoned Fried Sajor-caju Mushroom Product during Storage
K Kanpairo
Trends in Sciences 21 (3), 7359-7359, 2024
2024
The Effect of Process Parameters on Qualities of Seasoned Fried Sajor-caju Mushroom (Pleurotus sajor-caju (Fr.) Singers)
K Kanpairo, N Kunthon, P Aedtem, P Phalachai, S Ma, R Maseng
Burapha Science Journal, 345-360, 2022
2022
Formulation of Thai Fried Chili Paste Seasoned Sauce Productfor Betong Instant Noodle
W Muninnopamas, K Kanpairo, S Srisuk, J Muninnopamas, ...
Annals of the Romanian Society for Cell Biology, 13021-13031, 2021
2021
การ พัฒนา สถาน ประกอบ การ ผลิต อาหาร ฮา ลา ล ขนาด เล็ก ใน สาม จังหวัด ชายแดน ภาค ใต้ เพื่อ ยก ระดับ ความ ปลอดภัย อาหาร
J Sukjuntra, K Kanpairo, S Srisuk, K Na-Nakorn
Area Based Development Research Journal 12 (6), 469-485, 2020
2020
ผล ของ การ ใช้ มอ ล โต เด็ก ซ์ ต ริน ต่อ คุณภาพ ของ น้ำ ชา เจ๊ะ เหม ชง พร้อม ดื่ม สำเร็จรูป
กมล ทิพย์ กรร ไพเราะ
วารสาร วิทยาศาสตร์ บูรพา 25 (3), 1067-1082, 2020
2020
Study on Processing Technology of Low Sugar Rose Jam
F Dan-min
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 330 (4), 042050, 2019
2019
ผล ของ การ ใช้ สาร ทดแทน น้ำตาล ต่อ คุณภาพ ของ กั ม มี่ เยล ลี่ ดา หลา
กมล ทิพย์ กรร ไพเราะ
วารสาร วิทยาศาสตร์ บูรพา, 2019
2019
The effect of heat condition on quality of salad dressing (Khaek salad)
K Kanpairo, P Phalachai, N Sulongkood, W Waemamu
55. Kasetsart University Annual Conference, Bangkok (Thailand), 31 Jan-3 Feb …, 2017
2017
Effects of hot water treatment on fruit quality of Shokul mandarin (Citrus reticulata Blanco) [Conference poster].
S Wet-o-sot, K Kanpairo, I Damrongrak
2016
Effects of hot water treatment on fruit quality of Shokul mandarin (Citrus reticulata Blanco)
K Kanpairo, I Damrongrak
54. Kasetsart University Annual Conference, Bangkok (Thailand), 2-5 Feb 2016, 2016
2016
การ พัฒนา ผลิตภัณฑ์ โย เกิ ร์ ต พร้อม ดื่ม จาก น้ำนม ลูก เดือย
สุธี รา ศรีสุข
วารสาร วิทยาศาสตร์ และ เทคโนโลยี มร ย. 1 (2), 53-64, 2016
2016
การ พัฒนา ผลิตภัณฑ์ ปลา ซาร์ ดี น แดด เดียว โดย ใช้ ตู้ อบ ลม ร้อน
กมล ทิพย์ กรร ไพเราะ
วารสาร วิทยาศาสตร์ และ เทคโนโลยี มร ย., 2016
2016
รายงาน วิจัย กระบวนการ ย้อม สี ใบ เตย หนาม ด้วย สาร สกัด จาก พืช พื้น ถิ่น ที่ เป็น มิตร ต่อ สิ่งแวดล้อม
อับ ดุล นา เซ ร์ ฮา ยี สา เมาะ
มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา, 0
การ พัฒนา ผลิตภัณฑ์ ชา เจ๊ะ เหม ผง ชง พร้อม ดื่ม สำเร็จรูป
ฮา นา นี มะดา โอะ, ยา รี ซา ซา กา, นู รี ซัน แว มะ แซ, กมล ทิพย์ กรร ไพเราะ
มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา, 0
รายงาน วิจัย การ พัฒนา ผลิตภัณฑ์ และ ศึกษา อายุ การ เก็บ รักษา ผลิตภัณฑ์ เห็ด ทอด ปรุง รส: กรณี ศึกษา อ. ธารโต จ. ยะลา
กมล ทิพย์ กรร ไพเราะ, ภัทร วดี เอียด เต็ม, ภารดี พละ ไชย
มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา, 0
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20