The compositions and properties of spray dried tuna flavor powder produced from tuna precooking juice. K Kanpairo, W Usawakesmanee, P Sirivongpaisal, S Siripongvutikorn International Food Research Journal 19 (3), 2012 | 40 | 2012 |
Physical chemical and sensory properties of low sugar gummy P Pattarathitiwat Progress in Applied Science and Technology 10 (1), 287-291, 2020 | 4 | 2020 |
Effect of different sweeteners on the quality of Torch Ginger (Etlingeraelatior (Jack) RM Smith) gummy jelly K Kanpairo Burapha Science Journal, 944-958, 2018 | 3 | 2018 |
The Effect of Maltodextrin on Qualities of Instant Che-Mei Tea Powder K Kanpairo Burapha Science Journal, 1067-1082, 2020 | 1 | 2020 |
Formulation of Pud Prik Flavoured Sauce for Instant Betong Noodle W Muninnopamas, K Kanpairo, S Srisuk, J Muninnopamas, ... ASEAN Journal of Scientific and Technological Reports 21 (3), 17-25, 2018 | 1 | 2018 |
Effect of Packaging Formats on the Quality of the Seasoned Fried Sajor-caju Mushroom Product during Storage K Kanpairo Trends in Sciences 21 (3), 7359-7359, 2024 | | 2024 |
The Effect of Process Parameters on Qualities of Seasoned Fried Sajor-caju Mushroom (Pleurotus sajor-caju (Fr.) Singers) K Kanpairo, N Kunthon, P Aedtem, P Phalachai, S Ma, R Maseng Burapha Science Journal, 345-360, 2022 | | 2022 |
Formulation of Thai Fried Chili Paste Seasoned Sauce Productfor Betong Instant Noodle W Muninnopamas, K Kanpairo, S Srisuk, J Muninnopamas, ... Annals of the Romanian Society for Cell Biology, 13021-13031, 2021 | | 2021 |
การ พัฒนา สถาน ประกอบ การ ผลิต อาหาร ฮา ลา ล ขนาด เล็ก ใน สาม จังหวัด ชายแดน ภาค ใต้ เพื่อ ยก ระดับ ความ ปลอดภัย อาหาร J Sukjuntra, K Kanpairo, S Srisuk, K Na-Nakorn Area Based Development Research Journal 12 (6), 469-485, 2020 | | 2020 |
ผล ของ การ ใช้ มอ ล โต เด็ก ซ์ ต ริน ต่อ คุณภาพ ของ น้ำ ชา เจ๊ะ เหม ชง พร้อม ดื่ม สำเร็จรูป กมล ทิพย์ กรร ไพเราะ วารสาร วิทยาศาสตร์ บูรพา 25 (3), 1067-1082, 2020 | | 2020 |
Study on Processing Technology of Low Sugar Rose Jam F Dan-min IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 330 (4), 042050, 2019 | | 2019 |
ผล ของ การ ใช้ สาร ทดแทน น้ำตาล ต่อ คุณภาพ ของ กั ม มี่ เยล ลี่ ดา หลา กมล ทิพย์ กรร ไพเราะ วารสาร วิทยาศาสตร์ บูรพา, 2019 | | 2019 |
The effect of heat condition on quality of salad dressing (Khaek salad) K Kanpairo, P Phalachai, N Sulongkood, W Waemamu 55. Kasetsart University Annual Conference, Bangkok (Thailand), 31 Jan-3 Feb
, 2017 | | 2017 |
Effects of hot water treatment on fruit quality of Shokul mandarin (Citrus reticulata Blanco) [Conference poster]. S Wet-o-sot, K Kanpairo, I Damrongrak | | 2016 |
Effects of hot water treatment on fruit quality of Shokul mandarin (Citrus reticulata Blanco) K Kanpairo, I Damrongrak 54. Kasetsart University Annual Conference, Bangkok (Thailand), 2-5 Feb 2016, 2016 | | 2016 |
การ พัฒนา ผลิตภัณฑ์ โย เกิ ร์ ต พร้อม ดื่ม จาก น้ำนม ลูก เดือย สุธี รา ศรีสุข วารสาร วิทยาศาสตร์ และ เทคโนโลยี มร ย. 1 (2), 53-64, 2016 | | 2016 |
การ พัฒนา ผลิตภัณฑ์ ปลา ซาร์ ดี น แดด เดียว โดย ใช้ ตู้ อบ ลม ร้อน กมล ทิพย์ กรร ไพเราะ วารสาร วิทยาศาสตร์ และ เทคโนโลยี มร ย., 2016 | | 2016 |
รายงาน วิจัย กระบวนการ ย้อม สี ใบ เตย หนาม ด้วย สาร สกัด จาก พืช พื้น ถิ่น ที่ เป็น มิตร ต่อ สิ่งแวดล้อม อับ ดุล นา เซ ร์ ฮา ยี สา เมาะ มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา, 0 | | |
การ พัฒนา ผลิตภัณฑ์ ชา เจ๊ะ เหม ผง ชง พร้อม ดื่ม สำเร็จรูป ฮา นา นี มะดา โอะ, ยา รี ซา ซา กา, นู รี ซัน แว มะ แซ, กมล ทิพย์ กรร ไพเราะ มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา, 0 | | |
รายงาน วิจัย การ พัฒนา ผลิตภัณฑ์ และ ศึกษา อายุ การ เก็บ รักษา ผลิตภัณฑ์ เห็ด ทอด ปรุง รส: กรณี ศึกษา อ. ธารโต จ. ยะลา กมล ทิพย์ กรร ไพเราะ, ภัทร วดี เอียด เต็ม, ภารดี พละ ไชย มหาวิทยาลัย ราชภัฏ ยะลา, 0 | | |